Bortatrea för damerna mot Tyresö Trollbäcken

isabell-krantz_sslpix_013

Under söndagen åkte Pixbo Wallenstams damer till Stockholm för match mot nykomlingen Tyresö Trollbäcken. Det satt länge hårt inne men till slut kunde man vinna 4-0.

Att möta en nykomling är inte alltid så lätt som det verkar på pappret. Det fick Pixbo Wallenstams damer erfara under söndagen. Matchen var jämn i 48 minuter innan första Pixbomålet kom.

”Jag tycker att vi startar matchen på ett bra sätt och borde ha gjort ett tidigt mål. Men Tyresö sätter upp en köttmur och gör det svårt för oss. Tyvärr tappar vi koncentrationen men till slut tar vi hem en härlig seger. Stor eloge till spelarna.” Pixbo Wallenstams huvudtränare Jonas Eliasson.

.
Den första perioden blev mållös trots skottmässigt övertag för bortalaget. Båda lagen fick exempelvis chansen i power play.

Även mittperioden blev mållös trots att hemmalaget fick tre chanser i power play. Det gjorde också att skottstatistiken blev jämnare än i första.

Pixbo Wallenstam inledde tredje perioden i power play utan resultat. Tyresö Trollbäcken får ett läge i samma spelform innan Isabell Krantz äntligen spräckte nollan och gav bortalaget ledningen åtta minuter in i perioden. Krantz assisterade sedan Alicia Fylke fram till 0-2 med sex minuter kvar att spela. Josefin Wålinder gjorde efter det sitt första mål för säsongen när hon satte 0-3. Även Frida Ahlstrand spräckte sin målnolla för säsongen när hon fastställde slutresultatet till 0-4 i öppen kasse.

Isabell Krantz blev poängbäst i bortalaget med 1+2.

Nästa uppgift för regerande mästarinnorna är Malmö hemma på fredag kl. 19.30 i Wallenstamhallen.

MATCHRESULTAT
Tyresö Trollbäcken – Pixbo Wallenstam  0-4
Tabell, resultat och matchhändelser ⇒

LÄNKAR PIXBO.SE
• Kommande match Klicka här >
• Damtruppen Klicka här >
• Biljettinfo Klicka här >

LÄNKAR INNEBANDY.SE
• SSL spelschema Klicka här >
• SSL poängliga Klicka här >
• SSL tabell/resultat Klicka här >
.
lankbild-ssl

Foto sidans topp: http://images.pic-agency.com

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.