Bortatrea för herrarna mot Höllviken

max-wahlgren_sslpix_027

Efter förlusten senast hemma mot Dalen åkte Pixbo Wallenstams herrar under onsdagen till Höllviken för bortamatch. Och visst studsade man tillbaka till vinnarspåret.

– En riktigt skön seger i en svår bortamatch. Jag tycker att Höllviken verkligen visade att man  kommer att störa alla lag i sin hemmaborg, säger Pixbo Wallenstams huvudtränare Per Tjusberg.

SSL herr fortsatte för Pixbo Wallenstams del under onsdagen då Höllviken väntade på bortaplan. Hemmalaget fick den bästa starten på matchen med 1-0 på straff och 2-0 strax efter det i mitten av den första perioden. Innan paus lyckas dock Pixbo Wallenstam både reducera och kvittera genom Alessandro Agus och Max Wahlgren.

– I första perioden är vi inte med i skallarna. Höllviken kommer ut riktigt heta och 2-0 är väldigt rättvist. Men i slutet av första får vi lite ordning på det och kan jämna ut målmässigt. Det var viktigt, säger Per Tjusberg.

Under andra halvan av den andra perioden släppte det för Pixbo Wallenstam med tre mål på tre minuter genom Daniel Calebsson, Max Wahlgren och Mikael Harrysson.

– Känslan var att vi fick mål vid rätt tillfällen och kunde dra ifrån lite enklare än vad vi kanske räknat med.  Både i andra och tredje perioden rinner vi iväg med siffrorna, säger Per Tjusberg.

Höllviken reducerade i inledningen av den tredje perioden innan Patrik Malmström återigen gav bortalaget en tremålsledning. Max Wahlgren fullbordade sitt hattrick i mitten av perioden innan Jesper Andréasson satte 3-8. Höllviken spurtade och putsade till slutresultatet till 5-8.

– Oskar Adler gör en riktigt bra match och räddar oss flera gånger. Patrik Malmström gör även han en riktigt bra match med tre poäng och fint arbete över hela banan, säger Per Tjusberg.

Max Wahlgren (bilden) blev poängbäst i bortalaget denna kväll med sitt hattrick tillsammans med Patrik Malmström med 1+2.

För Pixbo Wallenstams herrar väntar ytterligare en nykomling på lördag, Team Thorengruppen hemma i Wallenstamhallen klockan 15.30. Välkomna till hallen då!

MATCHRESULTAT
Höllviken – Pixbo Wallenstam   5 – 8
Tabell, resultat och matchhändelser ⇒

LÄNKAR PIXBO.SE
• Kommande match Klicka här >
• Herrtruppen Klicka här >
• Biljettinfo Klicka här >

LÄNKAR INNEBANDY.SE
• SSL spelschema Klicka här >
• SSL poängliga Klicka här >
• SSL tabell/resultat Klicka här >
.

lankbild-ssl

Foto: Per Wiklund

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.