Pixbo Wallenstam Education

.
PW Education arrangerar utbildningsprogram och kurser för ungdoms- och elittränare. Utbildningarna är öppna för alla tränare och ledare oavsett klubbtillhörighet. Pixbo Wallenstam presenterar såväl föreläsare från den egna föreningen som externa föreläsare. Några exempel på kurser som PW Education arrangerar berör teman som idrottsskador, ledarskap, coaching, fair-play och mobbning inom idrotten, försäsongsträning, teambuilding, träning för ungdomar m.m.

Ansvarig och samordnare är Kristina Landgren Carestam.
.

W2_6508

.
Pixbo Wallenstam Innebandy har startat en Youtube-kanal där klubben fortlöpande kommer att lägga upp egenproducerade utbildningsfilmer, föreläsningar och annat material som ryms inom ramen för PW Education.

”Vi ser detta som ett sätt att stärka innebandyn i stort. Vi är i sammanhanget en stor klubb med både elitlag och bred ungdomsverksamhet och jobbar mycket med utbildning och utveckling av innebandyn. Vi är glada om vår klubb på detta sätt kan vara med att utveckla innebandyn som sport och att materialet kan komma till användning i klubbar som inte har våra resurser.” Säger Kristina Landgren Carestam, klubbchef i Pixbo Wallenstam

 

På denna Youtube-kanal lägger vi ut instruktionsfilmer, föreläsningar mm. Klicka här >
.

pw_edu_fur_alla

.
Foto: www.perwiklund.se
.