Damerna besegrade Dalen på bortaplan

pw_dam_dalen_dam_15_okt_2016_pic_agency

Pixbo Wallenstams damer fortsätter att ånga på i SSL. Under lördagen kom nästa trea, nu mot Umeålaget Dalen på bortaplan.

Pixbo Wallenstams damer åkte under lördagen norrut för bortamatch mot Dalen i Umeå. Det blev en rätt behaglig match där man kopplade greppet tidigt och aldrig släppte taget. Till slut kunde man vinna med 4-1.

Gästande Pixbo Wallenstam fick den bästa starten på matchen då Lisa Andebratt satte 0-1 redan i matchminut två. Det blev periodens enda mål.

”Vi slarvar en hel del i första perioden och bjuder på för många spelvändningar. Vi tar tag i det i andra perioden men får inte in bollen. Vi gör en stabil insats och släpper bara in ett mål vilket är väldigt skönt. Stort plus till Hjorting.” Pixbo Wallenstams huvudtränare Jonas Eliasson

.
Isabell Krantz ökade på ledningen i inledning av den andra perioden. Dalen jobbade sig in i matchen och reducerade med kvarten spelad av mittenperioden. En reducering som Pixbo Wallenstam och Cecilia Habib Westh svarade på omgående fram till 1-3. 

pw_dam_dalen_dam_pic2_15_okt_2016_pic_agency

Alicia Fylke satte sedan 1-4 i mitten av den tredje perioden. Det blev också slutresultatet.

Fylke blev poängbäst i bortalaget denna match med 1+1. 

Även nästa helg väntar en bortamatch för Pixbo Wallenstams damer. På söndagen den 23 oktober går resan till Stockholm för match mot Tyresö Trollbäcken, matchstart kl. 16.00 i Tyresöhallen.

MATCHRESULTAT
Dalen – Pixbo Wallenstam  1-4
Tabell, resultat och matchhändelser ⇒

LÄNKAR PIXBO.SE
• Kommande match Klicka här >
• Damtruppen Klicka här >
• Biljettinfo Klicka här >

LÄNKAR INNEBANDY.SE
• SSL spelschema Klicka här >
• SSL poängliga Klicka här >
• SSL tabell/resultat Klicka här >
.
lankbild-ssl

Foto sidans topp: http://images.pic-agency.com

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.