Damerna vann i sudden hemma mot Malmö

pixbo_malmo

Under fredagen tog Pixbo Wallenstams damer emot Malmö hemma i Wallenstamhallen i Mölnlycke, det blev en jämn match som fick avgöras i sudden.

I en tight tillställning under fredagskvällen kunde Pixbo Wallenstams damer slutligen vinna mot gästande Malmö, men det satt hårt inne då Malmö gav mästarinnorna en rejäl match.

Första perioden blev mållös trots att båda lagen fick chanser i power play, hemmalaget vann dock skottstatistiken klart. 1-0 kom sedan just i numerärt överläge i mitten av den andra perioden. Isabell Krantz målskytt för Pixbo Wallenstam, även nu vann man skotten klart.

– Vi har mycket boll och spelar runt men får inte till avsluten och får inte in bollen, säger Agnes Lindblom som vaktade hemmakassen för kvällen.

Linda Andersson, ny från Huddinge inför säsongen, gjorde sitt första mål för Pixbo Wallenstam i SSL i början av den tredje perioden. Malmö fortsätter dock att kriga på och reducerade fem minuter senare. 2-1 såg ut att bli slutresultatet men med en sekund kvar att spela kom kvitteringen.

– Surt att släppa andra målet, vi har öppet mål strax innan och skulle stängt matchen. Annars var det kul att spela idag. Jag tycker inte att jag fick så mycket att göra men är nöjd med det jag väl hade, säger Agnes Lindblom.

I sudden death fick bortalaget en utvisning, något Pixbo Wallenstam och Eliska Krupnova utnyttjade. I sista minuten av förlängningen satt 3-2 och hemmalaget knep extra poängen.

Poängbäst för Pixbo Wallenstam denna kväll blev Isabell Krantz med 1+1.

På söndag väntar en repris på SM-finalen. Då väntar KAIS Mora borta i Unihoc Arena med start kl. 16.00.

– Sätter vi våra lägen så vinner vi, säger Agnes Lindblom som blev utsedd till matchens lirare i hemmalaget i kvällens match

MATCHRESULTAT
Pixbo Wallenstam  – Malmö 3-2 SD
Tabell, resultat och matchhändelser ⇒

LÄNKAR PIXBO.SE
• Kommande match Klicka här >
• Damtruppen Klicka här >
• Biljettinfo Klicka här >

LÄNKAR INNEBANDY.SE
• SSL spelschema Klicka här >
• SSL poängliga Klicka här >
• SSL tabell/resultat Klicka här >
.
lankbild-ssl

Foto sidans topp: http://images.pic-agency.com

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.