Förlust i finalreprisen för damerna

mora_pixbo__okt2016

Under söndagen åkte Pixbo Wallenstams damer norrut för SM-finalrepris från i våras mot KAIS Mora. Till skillnad från det senaste mötet slutade denna match med dalaseger.

Mora tog kommandot direkt i söndagens finalrepris. Det var också hemmalaget som fick den bästa inledningen med två snabba mål efter drygt fem minuters spel.

Efter en mållös andra period reducerade Emmelie Södergren tidigt i den tredje och gav gästande Pixbo Wallenstam hopp. Mora satte dock 3-1 i mitten av perioden och i matchens slutskede kom även 4-1.

”Vi gör en ganska bra första period men tyvärr gör vi några enkla misstag och blir hårt straffade. Vi har väldigt mycket boll men får inte till det sista tredjedelen. Vi försöker och kämpar in i det sista men tyvärr räckte det inte idag.” Pixbo Wallenstams huvudtränare Jonas Eliasson

.
Nu får Eliassons trupp ladda batterierna, närmast väntar landslagsuppehåll kommande helg. I Euro Floorball Tour representeras Pixbo Wallenstam av Sara Hjorting, Stephanie Boberg, Ida Sundberg och Isabell Krantz i det svenska laget samt Laura Manninen i det finska och Eliska Krupnová i det tjeckiska.

Nästa match i SSL för Pixbo Wallenstams del spelas den 13 november då Uppsala gästar Wallenstamhallen kl. 16.00. Vi ses i hallen!

MATCHRESULTAT
Mora – Pixbo Wallenstam  4 – 1
Tabell, resultat och matchhändelser ⇒

LÄNKAR PIXBO.SE
• Kommande match Klicka här >
• Damtruppen Klicka här >
• Biljettinfo Klicka här >

LÄNKAR INNEBANDY.SE
• SSL spelschema Klicka här >
• SSL poängliga Klicka här >
• SSL tabell/resultat Klicka här >
.
lankbild-ssl

Foto sidans topp: http://images.pic-agency.com

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.