Kristina Landgren Carestam: ”Tack alla!”

img_41121

Kristina Landgren Carestam har sedan tidigare meddelat att hon avslutar sin tjänst som klubbchef i Pixbo Wallenstam.

Efter femton år i olika roller i klubben, bland annat som ungdomsansvarig, tränare för dam- och herrlaget, sportchef och nu senast klubbchef har Kristina valt att tacka ja till en chefstjänst i det privata näringslivet.

Idag gör Kristina sin sista dag för föreningen, här med en avslutande hälsning.

”Idag är min sista arbetsdag som klubbchef för Pixbo Wallenstam. Det är inte lätt att summera en elvaårig anställning i en förening som jag därutöver varit verksam i från och till sedan jag var sjutton år. Jag hade aldrig kunnat göra denna resa om det inte var för alla engagerade människor. Så tack alla ledare, spelare, föräldrar, funktionärer och samarbetspartners. Ni är grymma. Jag är så stolt över att fått vara med på denna resa med Pixbo Wallenstam.  Jag vill också passa på att önska Fredrik Edendahl som tar över efter mig imorgon stort lycka till med att utveckla vår fantastiska förening med alla dessa engagerade människor.”

Pixbo Wallenstam önskar Kristina lycka till på sin nya arbetsplats!

LÄS MER
* Landgren Carestam slutar som klubbchef >

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.