Suddenseger för damerna hemma mot Karlstad

pw_karlstad_dam_9_0kt_2016_1

Pixbo Wallenstams damer var under söndagen tillbaka i vardagen efter Champions Cup guldet. Karlstad hemma stod på schemat och en det blev en tajt match.

Det var gästande Karlstad som tog ledningen i power play i mitten av den första perioden. Den ledningen stod sig perioden ut.

– Det sitter lite i skallen på oss i inledningen, vi får någon skada både innan och under början av matchen. Man säger alltid att det inte ska ha betydelse men man tvingas ju göra om lite i femmorna, säger Sara Hjorting.

Lisa Andebratt kvitterade fem minuter in i andra innan Karlstad återtog ledningen och tog kommandot inför avslutningen.

Alicia Fylke gjorde 2-2 tidigt i den tredje perioden och i power play gav Eliska Krupnova hemmalaget ledningen. En ledning som såg ut att hålla matchen ut men med dryga fyra minuter kvar av ordinarie matchtid kom Karlstads kvittering som tog matchen till sudden.

Väl i sudden gjorde Eliska Krupnova matchavgörande 4-3.

– Vi tar tag i det mer och mer ju längre matchen leder och trummar på, det blev en olycklig felpass där vid 3-3 men vi sliter hela matchen. Karlstad är bra, jag är imponerad av dem samtidigt som vi inte var där i början av matchen. Skönt med två poäng till slut i alla fall, säger Sara Hjorting som också blev utsedd till matchen lirare i hemmalaget.

Eliska Krupnova med sina två kassar blev poängbäst i hemmalaget i matchen tillsammans med Lisa Andebratt 1+1 och Isabell Krantz 0+2

Dalen borta väntar härnäst för Pixbo Wallenstams damer, i Umeå Energi Arena på lördag kl. 16:00.

MATCHRESULTAT
Pixbo Wallenstam-Karlstad  4 – 3 SD
Tabell, resultat och matchhändelser ⇒

LÄNKAR PIXBO.SE
• Kommande match Klicka här >
• Damtruppen Klicka här >
• Biljettinfo Klicka här >

LÄNKAR INNEBANDY.SE
• SSL spelschema Klicka här >
• SSL poängliga Klicka här >
• SSL tabell/resultat Klicka här >
.
lankbild-ssl

Foto sidans topp: http://images.pic-agency.com

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.