Blytung seger för herrarna

v6i5003

Onsdagskvällen bjöd på SSL-match med stor dramatik då Helsingborg gästade Wallenstamhallen. Uddamålet skulle avgöra till slut till Pixbo Wallenstams fördel som kunde räkna hem tre mycket viktiga poäng i tabellen. Slutresultat: Pixbo Wallenstam 4, Helsingborg 3.

Pixbo Wallenstam började matchen bäst och tog en tidig ledning med 2-0. Jens Milesson och Daniel Calebsson målskyttar, det var också ställningen i paus.

– Vi börjar bra och styr spelet vilket vi inte gjort innan. Vi tar initiativet både i försvar och anfall, säger Martin Östholm.

Helsingborg reducerade i power play i mittperioden och kvitterar också strax därefter. Även ett ledningsmål kom för gästerna strax före pausvila två.

– Det fortsätter att gå lite upp och ner, match till match men även under själva matcherna. Det måste vi fortsätta att jobba bort före slutspelet. När vi gör vårt arbete och har snabba fötter är vi bra, säger Martin Östholm.

Max Wahlgren kvitterade för hemmalaget i power play i period tre innan Martin Östholm             satte ledningsmålet, 4-3, i samma spelminut. Gästerna tryckte på men Pixbo Wallenstam höll undan och tog tre blytunga poäng i en jämn tabell.

– Det brukar ofta vara tredjeperioderna som avgör i matcherna. Senast mot Falun var det till vår nackdel, nu till vår fördel. Väldigt skönt och viktigt att vinna, säger Martin Östholm.

Östholm själv blev utsedd till matchens lirare efter att ha blivit poängbäst i hemmalaget med 1+2. Dramatiken i SSL herr fortsätter, härnäst för Pixbo Wallenstam väntar Warberg borta i Sparbankshallen den 9 februari kl. 19.00 och sedan Karlstad hemma i Wallenstamhallen kl. 13.00 den 12 februari.

BILDGALLERI

MATCHRESULTAT
Pixbo Wallenstam – Helsingborg 4 – 3
Tabell, resultat och matchhändelser ⇒

LÄNKAR PIXBO.SE
• Kommande match Klicka här >
• Herrtruppen Klicka här >
• Biljettinfo Klicka här >

LÄNKAR INNEBANDY.SE
• SSL spelschema Klicka här >
• SSL poängliga Klicka här >
• SSL tabell/resultat Klicka här >
.

lankbild-ssl

Foto toppbild: http://images.pic-agency.com
Foto bildgalleri: Per Wiklund

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.