Tvåsiffrigt för damerna

stephanie-boberg_sslpix_037

Pixbo Wallenstams damer gästades under söndagen av Kalmarsund hemma i Wallenstamhallen. Det blev en behaglig match som man slutligen kunde vinna med 10-2.

Hemmalaget satte högsta fart från start och grundlade segern redan i den första perioden. Laura Manninen gjorde 1-0 efter en minuts spel. Ledningen utökades i mitten av perioden då Alicia Fylke hittade rätt två gånger, Stephanie Boberg (bilden) och Eliška Krupnová gjorde ett vardera. Kalmarsund reducerade innan Stephanie Boberg fullbordade sitt hattrick med två mål före paus.

– Det var ett styrkebesked från oss tycker jag, att vi kunde sätta hög fart från början och därmed sätta några bollar framåt, säger Stephanie Boberg.

Hemmalaget fortsatte målproduktionen i mittperioden med ytterligare tre mål. Målskyttar nu Eliška Krupnová två gånger om och Lisa Andebratt ett.

– Vi tappar lite rakhet och enkelhet och krånglar till det lite, säger Stephanie Boberg.

Gästerna fick sista ordet med matchen sista mål med sju minuter kvar att spela fram till 10-2.

– Skönt att vinna stort, målskillnaden kan bli avgörande i slutet av serien. Vi har ibland blivit lite frustrerade när vi inte har producerat framåt så det är skönt att göra sex mål i förra matchen och tio nu, säger Boberg.

Tre mål och två assist från både dig och Eliška idag!

– Absolut, jag har varit lite sjuk den sista tiden så det är skönt att det börjar lossna igen. Mina lagkamrater gör det enkelt att producera och det är alltid kul att vinna matcher, säger Stephanie Boberg som utsågs till matchens lirare i hemmalaget.

Nästa vecka väntar bortamatch för Pixbo Wallenstams damer då man möter serieledaren IKSU på lördag kl. 16.00 i IKSU Sportcenter. Nästa hemmamatch spelas den 10 mars då Warberg kommer på besök till Wallenstamhallen kl. 19.30.

– IKSU är favoriter så det ska bli kul att åka upp till Umeå och spela. Det brukar blir fartfyllda matcher mellan och dem är duktiga på att sätta press så det blir viktigt att komma ur knepiga situationer snabbt. Sedan är det viktigt att sätta sig i repsekt inför slutspelet med en seger mot ett annat topplag, säger Stephanie Boberg

MATCHRESULTAT
Pixbo Wallenstam-Kalmarsund  10-2
Tabell, resultat och matchhändelser ⇒

LÄNKAR PIXBO.SE
• Kommande match Klicka här >
• Damtruppen Klicka här >
• Biljettinfo Klicka här >

LÄNKAR INNEBANDY.SE
• SSL spelschema Klicka här >
• SSL poängliga Klicka här >
• SSL tabell/resultat Klicka här >
.
lankbild-ssl

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.