Uddamålsförlust för damerna

pw_dam_dalen_dam_pic2_15_okt_2016_pic_agency

Pixbo Wallenstams damer åkte under söndagen till Karlstad för bortamatch i Colorama Arena. En match som dessvärre slutade med Pixboförlust, 6-7.

Lagen följdes åt i målprotokollet hela vägen fram till den tredje perioden. Karlstad ryckte från 5-5 till 7-5 och kunde till slut hålla undan och vinna med 7-6.

Eliška Krupnová gav gästerna en bra start på matchen då hon gjorde ledningsmålet redan efter två minuters spel. En blixtsnabb replik av hemmalaget följde innan Amanda Lööv Miljevic satte 1-2. Karlstad kvitterade igen och tog även ledningen. En ledning man fick chans att utöka i power play, då gjorde istället Alicia Fylke 3-3 i box play.

I mitten av mittperioden gav Eliška Krupnová återigen Pixbo Wallenstam ledningen. Precis som tidigare kvitterade hemmalaget och tog även ledningen. 5-4 såg ut att stå sig till paus men med en sekund kvar av perioden gjorde Isabell Krantz 5-5.

Helt jämnt inför tredje perioden således, väl där inledde Karlstad målgörandet och gick fram till 6-5 tidigt i perioden, man utökade sedan till 7-5 med fem minuter kvar att spela. Isabell Krantz satte reduceringen, tillika slutresultatet, i power play tre minuter senare.

”Jag är nöjd med energin vi har i laget. Vi gör en bra match i anfallsspelet. Men gör några individuella misstag och det straffar oss hårt. Vi hade några ramträffar men marginalerna var inte på vår sida idag.” Säger Pixbo Wallenstams huvudtränare Jonas Eliasson

.
Förutom Eliška Krupnová och Isabell Krantz stod lagkapten Ida Sundberg för två poäng (0+2) under söndagens match.

Nästa vecka väntar dubbla matcher för Pixbo Wallenstams damer, Malmö borta på fredag kl. 19.30 i Baltiska Hallen och Dalen hemma i Wallenstamhallen på söndag kl. 16.00.

MATCHRESULTAT
Karlstad-Pixbo Wallenstam 7-6
Tabell, resultat och matchhändelser ⇒

LÄNKAR PIXBO.SE
• Kommande match Klicka här >
• Damtruppen Klicka här >
• Biljettinfo Klicka här >

LÄNKAR INNEBANDY.SE
• SSL spelschema Klicka här >
• SSL poängliga Klicka här >
• SSL tabell/resultat Klicka här >
.
lankbild-ssl

Foto sidans topp: http://images.pic-agency.com

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.